Een Feestelijke Startzondag – 15 september

S

Aanstaande zondag starten we het nieuwe seizoen met een dienst die voorbereid is en uitgevoerd wordt door gemeenteleden in samenwerking met de cantorij. Thema is: ‘Wie ben je?’

Als gemeente vormen we een bonte stoet, tegelijkertijd zijn we allemaal mensen in wie Gods gezicht weerspiegeld wordt. Áls we tenminste laten zien wat ons beweegt, want vaak zien we maar een stukje van elkaar.  In en rond de startdienst willen we dit uitdiepen, onder meer aan de hand van kinderfoto’s van onszelf. Wie dat nog niet gedaan heeft, wordt gevraagd een foto van vroeger van zichzelf mee te brengen – uit de lagereschooltijd bijvoorbeeld. Vóór de dienst kunnen ze nog ingeleverd worden, bij voorkeur in een envelop met op de buitenzijde de naam van de geportretteerde daarop genoteerd. Uiteraard krijgt ieder z’n foto terug naderhand. Een duidelijke vermelding van de naam op de envelop is ook daarvoor bedoeld.

Na de dienst is er koffie met iets lekkers, kijken we nog even naar de foto’s en praat kerkenraadsvoorzitter Henk Jan Bolding ons bij over de stand van zaken in de gemeente. Tijdens een drankje en een hapje luisteren we naar de ervaringen van Ruben Eisses en Michiel Westerdijk. Zij waren onlangs in Malawi waar ze deelnamen aan een project van Word Servants en meehielpen bij het bouwen van een aantal nieuwe schoollokalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *