Inloopochtend Archeologie – 4 februari

Ook in het nieuwe jaar is er op de eerste dinsdagochtend van de maand inloopochtend. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom in de Trefpuntkerk, rond 10.30 uur vertelt een bijzondere gast iets over een bijzonder onderwerp. Dan wel de gast, dan wel het onderwerp, heeft iets met Glimmen of Noordlaren te maken.
Op dinsdag 4 februari komt prof. Henny Groenendijk, emeritus hoogleraar archeologie en maatschappij en woonachtig in Noordlaren, het een en ander vertellen over archeologische ontdekkingen in de omgeving van de Bartholomeuskerk in Noordlaren. Ook wie niet direct bij de kerk betrokken is, is van harte welkom.
Als altijd staat in de hal van de kerk het krat waarin ieder houdbare producten voor de Voedselbank kan doneren.