Inloopochtend met Eppo van Koldam – 1 oktober

Ook dit seizoen is er elke eerste dinsdagochtend van de maand inloop in de Trefpuntkerk. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom, rond 10.30 uur vertelt een bijzondere gast iets over een bijzonder onderwerp. Ofwel de gast, ofwel het onderwerp, heeft iets met Glimmen te maken. Ook geïnteresseerden die niet direct bij de kerk betrokken zijn, zijn  van harte welkom.

Op dinsdag 1 oktober komt Eppo van Koldam langs, die onder meer bekend is door zijn stukjes in het Harener Weekblad. Zijn onderwerp deze ochtend: roddel en achterklap aan de Rijksstraatweg in Glimmen aan het einde van de achttiende eeuw.

In de hal van de kerk (ingang Kastanjelaan) staat ook tijdens de inloopochtenden het krat voor artikelen voor de voedselbank. Doorgaand is er behoefte aan (houdbaar) broodbeleg, rijst en pasta’s, geconserveerde groenten en badkamerartikelen.