Kerkdiensten Glimmen online

Bij uitgebreid onderhoud aan het interieur van de Trefpuntkerk is onder meer een nieuwe geluidsinstallatie geïnstalleerd – een installatie met internetverbinding. Hierdoor heeft de kerk zich kunnen aansluiten bij Kerkomroep.nl en is het geluid van de diensten die gehouden worden in Glimmen sinds april ook via internet te volgen. Dit kan live op het moment waarop de kerkdienst plaatsvindt, maar ook naderhand. De geluidsopnamen zijn nog een jaar terug te luisteren.

De Bartholomeuskerk in Noordlaren heeft deze apparatuur niet, vanwege de monumentenstatus van dit gebouw is dat ook minder makkelijk te realiseren. Wanneer de gemeente in Noordlaren samenkomt voor de eredienst, gewoonlijk elke tweede zondag in maand, is er geen uitzending.

De diensten in de Trefpuntkerk zijn op internet te vinden via www.kerkomroep.nl. Zoek op ‘Glimmen’ of ‘Trefpuntkerk’ en klik vervolgens op ‘luisteren’.
De diensten zijn ook te volgen via de speciale kerkomroep-app die gratis te downloaden is vanuit de App-store of Google Play. Handig voor onderweg en op vakantie!