di. 7 febr. – Inloopochtend over medicinale cannabis

Elke eerste dinsdagochtend van de maand is er inloopochtend in de Trefpuntkerk. Vanaf 10.00 uur is iedereen welkom, vanaf 10.30 uur vertelt een bijzondere gast iets over een bijzonder onderwerp. Dan wel de gast, dan wel het onderwerp, heeft iets met Glimmen of Noordlaren te maken.

Op dinsdag 7 februari komt Lisette Wijnkoop vertellen over: medicinale cannabis.

Inzameling Voedselbank
Elke dinsdagochtend staat in de hal van de kerk een krat waar u producten voor de Voedselbank kunt deponeren. Denk aan (houdbare) voedingsmiddelen als rijst, pasta, babyvoeding, pastasaus, soep, koffie, thee, cornflakes, aardappelpuree, limonadesiroop, margarine, pindakaas, jam, hagelslag olie, suiker en zout. Maar ook aan producten als zeep, tandpasta en maandverband.