Inloopochtend voor alle dorpsbewoners en andere belangstellenden

We zijn het nieuwe jaar goed begonnen. Hoewel het jaar nog heel jong en pril was en wij dachten dat het wel eens heel stil zou worden, was de zaal goed bezet.
De goede voornemens en hartelijke wensen waren dan ook niet van de lucht. Ook nu kwamen de  gesprekken goed op gang. Wat hebben we zoal besproken. Allereerst natuurlijk de decembermaand die zo succesvol was verlopen. Wat hebben we genoten van alles wat ons ten deel is gevallen. Natuurlijk doen we er zelf ook veel aan om de morgens zo goed mogelijk te laten verlopen en als je dan merkt dat het aanslaat, ja dan kun je er alleen maar heel gelukkig van worden. We gaan dus ook dit jaar gewoon door. Het zou mooi zijn als nog meer mensen de weg naar het Trefpunt weten te vinden.
We zijn druk bezig het programma voor dit jaar klaar te maken. Gelukkig hebben we voldoende sprekers om er een interessant jaar van te maken. In februari komt Guido Bolding ons vertellen over zijn uitzending naar Irak. Guido is beroepsmilitair en het afgelopen jaar was het zijn beurt om op vredesmissie te gaan. Heel spannend. Wij zijn benieuwd naar zijn verhaal en alle belevenissen. Mocht dit onderwerp u ook zo interesseren, schroom dan niet en kom naar het Trefpunt. Wij zullen u hartelijk begroeten.
Wellicht tot ziens.

Wanneer: elke eerste dinsdag van de maand (dinsdag 6 februari 2018)
Waar: in de grote zaal van het Trefpunt ( ingang Kastanjelaan )
Hoe laat: vanaf 10 uur tot een uur of 12

Wil Hiensch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *