Kerk van het dorp

 

In het beleidsplan van de protestantse gemeente Noordlaren Glimmen is opgenomen dat we “Kerk in het dorp” willen zijn. Dat betekent dat we er willen zijn voor onze dorpsgenoten, ook al zijn ze geen lid van onze gemeente.

Daarom bent u ook van harte welkom in het Trefpunt, Nieuwe Schoolweg 5 in Glimmen,  op  zaterdagavond  9 september a.s. waarin we gaan praten over de activiteiten die voor komend seizoen op stapel staan.

Op zaterdagavond 9 september bent u welkom vanaf 19.00 uur in het Trefpunt, Nieuwe Schoolweg 5 in Glimmen. Om 19:30 houden we een kort avondgebed in de kerkzaal. U kunt hier al dan niet aan deelnemen. Daarna kunt u in de overige ruimtes proeven van de activiteiten die voor het komende jaar op het programma staan. We hebben ervoor gekozen niet alles al in te vullen, maar aan u de keus te laten voor de inhoudelijke invulling. Zo kunt u zelf films kiezen uit films, een onderwerp bepalen voor de Bijbelkring en een cursus uitkiezen en suggesties doen voor de invulling van de gemeente-avond in het voorjaar. Of misschien heeft u een andere belangstelling (b.v. meditatie ?). Die kunt u ook inbrengen.
Er zal informatie zijn over de cantorij, de inloopochtenden, de voedselbank en nog veel meer.  Uiteraard is er ook ruimte voor gezelligheid onder het genot van een glaasje en een hapje. Het programma duurt tot 21:30 uur, maar u kunt gerust langer blijven!

Maar ook op zondag 10 september bent u welkom. Op zondag 10 september beginnen we om 10 uur met een viering van Schrift en Tafel in de Trefpuntkerk. Daarin staat het thema ‘inspiratie’ centraal. Na de dienst is er koffie met allerlei lekkers. Dan kunnen we met elkaar delen wat we inspirerend vinden in ons leven. Denkt u eens na over wat u inspireert en neem dat mee naar de startzondag. We kunnen tijdens het koffiedrinken bekijken wat iedereen heeft meegenomen en er zullen inspirerende verhalen zijn. Zo maken we met elkaar, als kerk en dorp(en)  een mooi begin van het nieuwe seizoen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *